Underviserne i elevskolen

Frederikke Skelmose

Frederikke er ansat som beriderelev hos Uggerhalne Sportsrideklub og Helgstrand Academy. Frederikke er fra Sjælland og hun startede hendes berideruddannelse i 2017 på Vallensbæk Ridecenter, men flyttede til Nordjylland og startede hos os i august 2019. Frederikke underviser både børn og voksne.

Kristina Gelardi

Kristina er en dygtig og meget ambitiøs og succesfuld dressurrytter. I sine ponyår red hun landsstævne med sin pony Emerald, som hun har opnået flotte resultater med. Kristina underviser både børn og voksne. Kristina har gennemført i DRF's Træner 1-uddannelse i 2019

Maja Børchner

Maja er berideraspirant hos Helgstrand Dressage. Hun har været ansat som rytter hos en dansk uddannelses- og konkurrencestald og rider i hendes nuværende job på mange forskellige heste. Maja har været tilknyttet ElevskoleCup i USR og undervist deltagerne samt været med til ude-stævnerne. Maja underviser unge og voksne.

Vibeke Mathisen

Vibeke er oprindeligt fra Norge men har slået sig ned i Nordjylland, hvor hun driver selvstændig ride- og salgsstald. Vibeke er meget engageret i elevskolen men hun også har selv opnået adskillige flotte resultater på dressurbanerne i årenes løb. Vibeke underviser børn.

Maja Holland

Maja er pt. på barsel men hun har redet Grand Prix på hendes DV-vallak. Hun opdrætter Connemara og Dansk Sports Pony ponyer ved familiens stutteri i Grindsted. Maja underviser både børn og voksne.